FRA FORSKNINGEN

Slik kan man få mindre sløsing av fiskerinæringens mest verdifulle ressurs

TekfiskAbonnent

Ser på hva som skjer med kvaliteten når fisken går i garnet

Tekfisk

Slik lærer maskinen å kjenne igjen god og dårlig fisk

TekfiskAbonnent

Her vurderes kvaliteten på fisken uten den skjæres opp

TekfiskAbonnent

Bør torsken kjøles med is rett etter at den kommet om bord?

TekfiskAbonnent

Spiser du feit fisk til middag en gang i uka? Da spiser du kanskje nok

TekfiskAbonnent

Følger med på mjuk makrell

TekfiskAbonnent

– Slik bør du leite etter korall og svamp før du plasserer eit oppdrettsanlegg

TekfiskAbonnent

«Hissig», japansk sjøpung funnet i Stavanger havn

Tekfisk

En helt vanlig dag i Foods of Norway: Laks på fire hjul

TekfiskAbonnent

Fiskemel og Parkinsons sykdom: Kan fiskeprotein hjelpe mot hjernesykdommer?

Tekfisk

Nye labforsøk viser: Lusemiddelet deltametrin er svært giftig for hummerlarver

TekfiskAbonnent

Går i dybden

Fiskeribladet er Norges største næringslivsavis om sjømatnæringen. Norge er bygget på havet og fisken, vi oppdaterer deg på det viktigste som skjer innen fiskeri, havbruk og industri.

Ansvarlig redaktør

  • Øystein Hage

Informasjon

  • Kundeservice
  • Kontakt redaksjonen
  • Om oss
  • Annonse
  • Ledige stillinger
  • Arkiv

Personvern

  • Personvern
  • Vilkår
  • Abonnementsvilkår
  • Cookies
  • Cookie-innstillinger
  • Åpenhetsloven

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram
Tips ossAbonner

Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.