FRA FORSKNINGEN
Slik kan man få mindre sløsing av fiskerinæringens mest verdifulle ressurs
Tekfisk
Abonnent
Ser på hva som skjer med kvaliteten når fisken går i garnet
Tekfisk
Slik lærer maskinen å kjenne igjen god og dårlig fisk
Tekfisk
Abonnent
Her vurderes kvaliteten på fisken uten den skjæres opp
Tekfisk
Abonnent
Bør torsken kjøles med is rett etter at den kommet om bord?
Tekfisk
Abonnent
Spiser du feit fisk til middag en gang i uka? Da spiser du kanskje nok
Tekfisk
Abonnent
Følger med på mjuk makrell
Tekfisk
Abonnent
– Slik bør du leite etter korall og svamp før du plasserer eit oppdrettsanlegg
Tekfisk
Abonnent
«Hissig», japansk sjøpung funnet i Stavanger havn
Tekfisk
En helt vanlig dag i Foods of Norway: Laks på fire hjul
Tekfisk
Abonnent
Fiskemel og Parkinsons sykdom: Kan fiskeprotein hjelpe mot hjernesykdommer?
Tekfisk
Nye labforsøk viser: Lusemiddelet deltametrin er svært giftig for hummerlarver
Tekfisk
Abonnent