Nofima: Store kunnskapshull om sjømatens rolle i matberedskap

Hver dag produserer og eksporterer Norge 38 millioner måltider med sjømat. Likevel er sjømat og sjømatproduksjon så vidt nevnt i analyser av matberedskapen i landet.

Turister flokker seg rundt sjømatdisken til fiskebutikken Dragøy på Kysten hus i Tromsø. Turistene er også veldig interessert i akvariet som finnes i lokalet på restauranten Skirri. Det tas både film og bilder som turistene sender hjem til familie og venner. Bilder tatt 06. mars 2024.
Turister flokker seg rundt sjømatdisken til fiskebutikken Dragøy på Kysten hus i Tromsø. Turistene er også veldig interessert i akvariet som finnes i lokalet på restauranten Skirri. Det tas både film og bilder som turistene sender hjem til familie og venner. Bilder tatt 06. mars 2024.Illustrasjonsfoto: Julie Arntsen
Publisert 23. August 2025, kl. 05.57Oppdatert 23. August 2025, kl. 05.57
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)NofimaTransportøkonomisk instituttTotalberedskapsmeldingen