REPORTASJE

Stjernekokken ble konsern-kokk hos Lerøy

ReportasjeAbonnent

Flere har tatt samme grep: – Det bringer oss sammen, det blir et slags «lim»

ReportasjeAbonnent

Helgeland smolt bygger to store smoltanlegg i Nordland

ReportasjeAbonnent

Nordlands rikeste mann begynte som saueklipper

ReportasjeAbonnent

Slik gikk det da investorer blindtestet landbasert laks

ReportasjeAbonnent

Han har fartstid fra både tråler og kystflåte – og har fått en hel verden til å spise laksesushi

ReportasjeAbonnent

Gir ikke opp håpet om å produsere russisk kaviar i Norge

ReportasjeAbonnent

– Lett å dømme noe som du ikke vet så mye om, sier lakserøkter

ReportasjeAbonnent

Linefanatikeren: – Det skjærer meg i hjertet at det er så vanskelig som nå

ReportasjeAbonnent

Byttet ut barnehagejobb med fiskebåt og nytt liv på Sørøya

ReportasjeAbonnent

Vi pepret Bakke-Jensen med spørsmål en hel dag – dette fikk vi ut av ham

ReportasjeAbonnent

– Lyden av de gamle motorene glemmer en ikke

Reportasje

– Jeg ba om at alle måtte bli sett. Også den lille mannen i sin sjark.

ReportasjeAbonnent

– Etter min mening gir linefiske desidert best kvalitet på fisken

ReportasjeAbonnent

Se bildene fra skreifiske på yttersida av Lofoten

ReportasjeAbonnent

Går i dybden

Fiskeribladet er Norges største næringslivsavis om sjømatnæringen. Norge er bygget på havet og fisken, vi oppdaterer deg på det viktigste som skjer innen fiskeri, havbruk og industri.

Ansvarlig redaktør

  • Øystein Hage

Informasjon

  • Kundeservice
  • Kontakt redaksjonen
  • Om oss
  • Annonse
  • Ledige stillinger
  • Arkiv

Personvern

  • Personvern
  • Vilkår
  • Abonnementsvilkår
  • Cookies
  • Cookie-innstillinger
  • Åpenhetsloven

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram
Tips ossAbonner

Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.