Stenevik Kystfiske AS

I Bekkjarvik i Austevoll er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive kystfiske og alt som naturlig er knyttet til det. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styrets leder er Markus Stenevik.

Frya Oppdrett AS

I Oppdal er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive landbasert fiskeoppdrett og fiskeforedling til matproduksjon. Dessuten kan selskapet drive handel, eksport, import, samt hva herved står i forbindelse, herunder ved innskudd av kapital, eventuelt ved aksjetegning å delta i andre selskaper. Aksjekapitalen er på 300.000 kroner. Daglig leder er Olav Skjøtskift. Styrets leder er Stein Kjartan Vik, mens Vidar Lund og Bjørn Hembre er styremedlemmer.

Norlys Marine AS

I Trondheim er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive med marine prosjekter, tilby varierte systemer, design, utstyr og maskiner for nybygg av skip samt reparasjonsprosjekter for skip. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Musammat Hasnahena Akhter er daglig leder og styremedlem. Md Jahangir Hossain er styrets leder.

Bryggefisk Rogn AS

I Berlevåg er det startet et aksjeselskap med formål å drive utvikling, produksjon og salg av rognprodukter og annet som naturlig faller sammen med dette. Pål Klouman Bekken er styrets leder. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.