De to selskapene har hatt et nært samarbeid over flere år. PG Flow Solutions er spesialist på væskehåndtering og pumper, mens Cflow har spesialisert seg på håndtering, lagring og transport av levende fisk.

– Vi har levert pumpe- og væskehåndteringssystemer til fartøyer innen akvakultur- og fiskerinæringen i mer enn tre tiår. Gjennom oppkjøpet av Cflow styrker vi tilbudet vårt innen dette viktige markedet med førsteklasses produkter og løsninger som kompletterer vår egen produktportefølje. PG Flow Solutions og Cflow skal i fellesskap bli en enda bedre samarbeidspartner for kundene våre, og utvikle innovative, industrielle løsninger for fiskeri- og akvakulturnæringen verden over, sier Steve Paulsen, konsernsjef i PG Flow Solutions i en pressemelding.

Cflow holder til i Langevåg utenfor Ålesund, og har 71 ansatte. Etter oppkjøpet av Cflow vil Norvestor eie 58 prosent av aksjene i PG Flow Solutions, mens øvrige aksjer er eiet av styret og ledelsen i selskapet.

På oppkjøpstidspunktet vil konsernet ha omtrent 190 ansatte. Selskapene har blitt enige om å ikke offentliggjøre de finansielle detaljene rundt transaksjonen, ifølge pressemeldingen.

PG Flow Solutions fikk i sommer kontakt på levering av

, som underleverandør til Cflow.

Selskapet skal også levere

, og ferskvannsgeneratorer .