Skude Fryseri har store utbyggingsplaner – men må få naboene med på laget

Skude Fryseri har i dag plass til å lagre 10.000 tonn pelagisk fisk. Dersom ikke naboer legger kjepper i hjulene, vil fryseriet utvide frysekapasiteten med 5000 tonn.

VOKSER: Arne Harald Stensland daglig leder ved Skude Fryseri står på kaien der han håper å ha et nytt fryselager om noen år. Fryseriet trenger mer lagringsplass for kjøtt og pelagisk fisk. – Vi skal ikke fylle ut med masser, planen er at bygget skal stå på påler, forteller Stensland.Foto: Torhild Måkestad Martinussen
VOKSER: Arne Harald Stensland daglig leder ved Skude Fryseri står på kaien der han håper å ha et nytt fryselager om noen år. Fryseriet trenger mer lagringsplass for kjøtt og pelagisk fisk. – Vi skal ikke fylle ut med masser, planen er at bygget skal stå på påler, forteller Stensland.Foto: Torhild Måkestad Martinussen
Publisert 11. September 2018, kl. 04.00Oppdatert 4. May 2020, kl. 12.37