Dette er den største tildelte kontrakten i PartnerPlast sin historie, og har en verdi på over 100 millioner kroner, skriver de i en pressemelding, mandag.

Nå skal de levere navigasjonsinnretninger til bruk i trange og skjermede farvann og i hovedled de neste fire årene.

– Vi er glade for at vi nok en gang har vunnet en anbudskonkurranse med Kystverket, og er spesielt stolte av at vi har greid å vise frem vår kompetanse innen resirkulering av materialer samt potensiale for videreutvikling av løsningene. Vi gleder oss til å komme i gang med jobben og videreføre det gode samarbeidet, sier Tom Samuelsen, CEO i PartnerPlast Gruppen i pressemeldingen.

PartnerPlast vant anbudskonkurransen med høyest skår på videreutvikling og forbedringer, kvalitet og bærekraft og miljø.

I pressemeldingen opplyser de at produktet de har utviklet består av en hvit‏‏‎‏‎‏‪‎‎‏‏‎‎‎‏‏‏‪ kjegle som er belyst av en lyskaster, der løpende produktforbedring vil være en del av anskaffelsen.

– Kystverket mener at Partnerplast har vist en god evne til nytenkning i konkurransen og har en organisasjon med god faglig kompetanse. Kystverket ser frem til samarbeidet de kommende årene, uttaler Kystverket.