Unstad Jr Holding AS

I Sennesvik i Vestvågøy er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive fiskebåtrederi og det som står i forbindelse med det. Aksjekapitalen er på 60.000 kroner. Remi Andre Unstad er daglig leder og styrets leder. Styremedlem er Kai Evald Unstad.

Nye Halstensen Holding AS

I Bekkjarvik i Austevoll har Hallstensen-familien startet et nytt aksjeselskap som skal eie aksjer, andeler og investeringer i eiendom og utføre administrative tjenester for datterselskaper. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Christian Strand Halstensen er daglig leder og styremedlem. Inge Halstensen er styreleder, Alfred Ingvar Halstensen er nestleder og styremedlemmer er Asle Halstensen, Kari Halstensen og Torstein Halstensen.

Holmøy Settefisk AS

På Sortland er det registrert et nytt aksjeselskap med en million kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive produksjon og salg av smolt og yngel samt annen virksomhet som naturlig hører med. Daglig leder er Roger Dagfinn Simonsen som også er styremedlem. Styrets leder er Tore Holand og styremedlemmer er Knut Roald Holmøy og Rolf Arne Reinholdtsen.

Seafood Logistics AS

I Lillestrøm er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive utvikling og salg av softwareløsninger. Aksjekapitalen er på 32.000 kroner. Daglig leder og styreleder er Sven Erik Woodfield Hansen.