Smart Fiskeri AS

I Breivikbotn i Hasvik er det stiftet et nytt fiskeriselskap som skal eie og drive fiskefartøy, samt kjøp av fiskerelaterte interesser og andre oppgaver som naturlig hører sammen med dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styrets leder er Pascal Alain Manin. Styremedlemmer er Stian Voktor Fagernes, Tobias Voktor Fagernes og Erik Manin.

Salvøy Kystfiske AS

I Veavågen på Karmøy er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive virksomhet innenfor fiskeri og eiendom og inestering i næringsvirksomhet. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner. Daglig leder er Mariann Vedøy-Abrahamsen som også er styremedlem. Styrets leder er Sigurd Karstensen Vedøy. Anne Sofie Vedøy og Odd Arild Abrahamsen. Karsten Pedersen Vedøy er varamedlem.

Møre Oppdrettsservice AS

På Smøla skal det nye aksjeselskapet drive arbeidskrafttjenester og annet som faller naturlig sammen med dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder og styrets leder er Bjørn-Eirik Sakshaug.

Partsrederiet A. Simonsen DA

I Arendal er det startet et nytt partrederi som skal drive med rekefiske. Bestyrende reder er Arnulf Simonsen. Deltakere er Sylvi Simonsen med 49 prosent og Arnulf Simonsen med en andel på 51 prosent.