Kolos Aqua AS

I Sola I Rogaland er det registrert et nytt aksjeselskap som skal drive med inspeksjon og konsulentvirksomhet innenfor akvakultur, havbruk og fiskefartøy. Aksjekapitalen er på 200.000 kroner. Leif Roar Larsen er daglig leder. Kirsti Tønnessen er styreleder, mens Trygve Jacobsen, Gaute Jørpeland og Kåre Reke er styremedlemmer.

Myklefisk AS

I Ramberg i Flakstad er det registrert et nytt fiskeriselskap som skal drive fiskeri. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder og styrets leder er Tom Ivar Myklebust.

Normar Service AS

I Myre i Øksnes er det registrert et nytt aksjeselskap som skal drive mekanisk verksteddrift, reparasjon og ombygging av elektroniske komponenter og maskiner, herunder kjøletekniske komponenter og maskiner, samt alt det som står i forbindelse med dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Inge Ludvik Nilsen er daglig leder og styreleder.

FRH Kystfiske AS

I Kjøllefjord i Lebesby er det registrert et nytt aksjeselskap som skal selge varer og tjenester innen fisk og det som naturlig sammenfaller med det. Frank Robert Hansen er daglig leder og styreleder. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.