Fiskehuset AS

I Kolbotn i Nordre Follo er det stiftet et nytt aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal selge fisk og fiskerelaterte produkter. Daglig leder er Gulla Johannesdottir. Styrets leder er Jôhannes Ingvar Larusson.

Hausvik Havlab AS

I Lyngdal er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive produksjon av alger og skjell og andre produkter som faller sammen med det. Aksjekapitalen er på en halv million kroner. Trond Rafoss er daglig leder og styreleder. Birte Aagedal Rafoss og Arnt Gaute Ubostad er styremedlemmer.

Brødrene Frantzen AS

I Kaldfarnes på Senja er det registrert et nytt aksjeselskap som skal erverve eiendeler i og forestå drift av fiskebåter og annen virksomhet som naturlig faller inn under det. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Jim Eyolf Frantzen er daglig leder og styremedlem. Glenn Andre Runde Frantzen er styrets leder.

Tonefisk AS

I Laukvik i Vågan er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive eierskap og drift av fiskefartøy, samt investeringer i andre selskaper med lignende virksomhet. Aksjekapitalen er på 240.000 kroner. Frank Schulz er daglig leder og styremedlem, Werner Rønning er styrets leder.