GK Maritim Rep AS

Nye sjømatbedrifter Foto: -

I Kongshavn I Arendal er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive med reparasjon og vedlikehold av båter, motorer og brygger. Kim Roger Sivertsen er daglig leder og styremedlem. Geir Johansen er styrets leder.

Nye Nordstrand AS

I Kvalsund er det nye aksjeselskapet registrert med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive kyst- og havfiske. Steve Erling Nordstrand er daglig leder og styreleder. Styremedlemmer er Katrine Nordstrand Jaafar og Torulf Olsen.

Leif Ingebrigtsen

På Skjånes i Gamvik kommune har innehaver Leif Arne Ingebrigtsen startet enkeltpersonforetaket med samme navn. Foretaket skal drive med fangst og salg av fisk og krabbe.

Hundetørrfisken AS

I Vinjesjøen i Bø i Vesterålen har daglig leder og styreleder Odd Einar Jarle Sørensen startet et nytt aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive produksjon og salg av fiskeprodukter og netthandel. Ann Solfrid Sørensen er varamedlem til styret.

Herøy Servicebåt AS

I Herøy skal daglig leder og styreleder i det nye aksjeselskapet Jøran Olsen, drive maritim service. Det nye aksjeselskapet har fått 30.000 kroner i aksjekapital. Styremedlemmer er Espen Lamo Olsen og Mona Lisa Berg Lamo.

Hyra AS

I Ottersøy i Nærøy kommune har daglig leder og styreleder Osvald Bakke startet bet nytt aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive fremstilling og salg av fiske- og andre produkter. Styremedlem er Annfrid Beate Hopshaug.

Greenshore AS

Det nye aksjeselskapet i Kjørsvikbugen i Aure skal drive utvikling, markedsføring og salg av bærekraftig miljøteknologi blant annet til landbasert og sjøbasert fiskeoppdrett. Selskapet har fått 60.000 kroner i aksjekapital. Styrets leder er Freddy Male Strømsvåg.