Eksakt tidspunkt er ifølge arrangøren ikke helt spikret, men arrangeres over to-tre dager i Nor-Fishing-uken 18.-21. august.

«Med Nor-Fishing 2020 Digital skal vi sette standarden for digitale messer. Vi ønsker å gi besøkende en helt unik seeropplevelse – og vil legge til rette for interaksjon mellom utstillere og seere», heter det i en pressemelding fra Stiftelsen Nor-Fishing onsdag.

Hjeltnes er programleder

Arne Hjeltnes er hyret inn som programleder for livestreamen der der veksles mellom reportasjeinnslag og gjester i studio. Messen legges også ut på Stiftelsens nettsider. Arrangøren opplyser at det er gratis å følge Nor-Fishing 2020 Digital.

«Nor-Fishing 2020 Digital skal gjenskape den fysiske markedsplassen som Nor-Fishing representerer, i et nytt og spennende format. Utstillerne vil få presentere ny teknologi, ha dialog med kunder på chat - og avtale egne digitale møter med seere som ønsker det. Dette skal være en arena for presentasjon, dialog og handel mellom utstillere og besøkende», vises det til i meldingen.

60-årsjubileum

Faglig program blir publisert fortløpende på stiftelsens nettsider opp mot messen.

Nor-Fishing feirer i år 60-årsjubileum. Dette blir markert med tilbakeblikk fra årene messen er arrangert.

Det vil også bli paneldebatter rundt viktige fiskeripolitiske tema. Det faglige programmet settes sammen av en programkomité bestående av representanter fra SINTEF Ocean, NTNU og flere bransjeorganisasjoner. Studentdagen som arrangeres i samarbeid med NTNU og BI vil også foregå digitalt.