Askøy Seafood AS

I Erdal I Askøy utenfor Bergen, er det registrert et nytt aksjeselskap som skal drive mottak og foredling av sjømat og alt som hører med det. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Tor Moseidjord er daglig leder og styremedlem. Yi Guan er styrets leder.

Wholesea AS

I Erdal i Askøy utenfor Bergen, er det registrert et nytt aksjeselskap som skal drive mottak og foredling av sjømat og alt som hører med det. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Tor Moseidjord er daglig leder og styremedlem. Yi Guan er styrets leder.

Selvik Kystfiske AS

I Kvammen i Askvoll er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive fiskeri etter pelagiske fiskeslag, samt torsk, sei med mer og andre produkter og tjenester som naturlig hører med det. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Harald Nymoen Selvik er daglig leder og styreleder. Bente Nymoen Selvik er varamedlem.

Skogseth Båt AS

I Storebø i Austevoll er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive virksomhet innen fiskeri og alt som står i forbindelse. Mareno Skogseth er daglig leder og styremedlem. Jonny Tøkje er styrets leder.