Tor Magne AS

I Bakkasund i Austevoll har Tor Magne Drønen startet et nytt aksjeselskap som skal eie og investere i aksjer og andre verdipapirer. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Han er daglig leder og styreleder.

Myreng Fiske AS

I Båtsfjord er det registrert et nytt fiskeriselskap som skal drive kyst- og bankfiske, samt delta i andre selskaper som driver lignende virksomhet. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner. Rune Myreng er daglig leder og styreleder.

Nygård Maritime AS

I Breiviksbotn I Hasvik er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive fiske og fangst langs norskekysten, utleie av utstyr og overnatting til turister, samt utleie av maskiner. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Frann Fridthjof Louis Nygård er daglig leder og styreleder.

Vorren Fisk AS

I Ellingsøy i Ålesund er det startet et nytt fiskeriselskap. Formålet er virksomhet innen fiske, fangst og rederivirksomhet, herunder blant annet hav- og kystfiske, omsetning av fisk og fiskeprodukter, samt alt som står i forbindelse med dette. Selskapet skal også kunne delta i andre selskaper. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Kristian Giske Vorren er daglig leder og styreleder. Styremedlem er Per Jan Giske.