JMO Marine AS

I Sandnes er det registrert et nytt aksjeselskap som skal drive investeringer i maritim næring. Jens Martin Omland er daglig leder og styrets leder. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

Salmon Evolution Asia AS

I Molde er det startet et nytt aksjeselskap som skal investere i og drifte landbasert produksjon av laksefisk nasjonalt og internasjonalt, og investeringer i selskaper som har tilknytning til havbruksnæringen. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner. Daglig leder og styrets leder er Håkon Andre Berg. Styremedlem er Trond Håkon Schaug-Pettersen.

Strandvik Fiskeri AS

I Strandvik i Bjørnafjorden er det startet et nytt aksjeselskap som skal selge varer og tjenester innen fiskeri, samt deltakelse i andre selskaper, investeringer og nærliggende virksomhet. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder er Arild Ernst Legland som også er styrets leder.

AE Fisk AS

I Kolvereid i Nærøysund er det startet et nytt fiskeriselskap, et ansvarlig selskap med delt ansvar. Selskapet skal drive fiskeri, nærmere bestemt kystfiske og lignende virksomhet. Deltakere er Eskil Arnøy med en andel på 49 prosent og Arne Jakop Arnøy med en andel på 51 prosent.