Eriksson oppfordrer til fair play i kjøledisken

– Myndighetene subsidierer rødt kjøtt som vi skal spise mindre av. Hvorfor? Spurte Robert Eriksson i sin åpningstale på Sjømatbedriftenes landsmøte i Bodø i dag.

RØDT KJØTT: Administrerende direktør i bransjeorganisasjonen Sjømat Norge, understreket i sin åpningstale at han ikke ønsker å stikke kjepper i hjulene for norsk landbruk - men han stiller spørsmålstegn med hvorfor rødt kjøtt subsidieres, når myndighetene sier konsumet må ned.
RØDT KJØTT: Administrerende direktør i bransjeorganisasjonen Sjømat Norge, understreket i sin åpningstale at han ikke ønsker å stikke kjepper i hjulene for norsk landbruk - men han stiller spørsmålstegn med hvorfor rødt kjøtt subsidieres, når myndighetene sier konsumet må ned.Foto: Bent-Are Jensen
Publisert 13. May 2019, kl. 13.45Oppdatert 13. May 2019, kl. 13.46