De blå studieretningene blir stadig mer populære – og vanskeligere å komme inn på

– Vi må passe på at også de som ikke er like teoretisk sterke har mulighet til å komme inn i sjømatnæringa i fremtida, sier Janita Arhaug i Sett Sjøbein.

TEORI OG PRAKSIS: Janita Arhaug, leder i Sett Sjøbein, sier at gode søkertall og karakterer er kjempebra, men at vi må sørge for at de som ikke er like teoretisk sterke også har en mulighet til å komme inn i næringa. – Det er mye praktisk forståelse som skal til for å drive sjømatnæringa fremover, i kombinasjon med teoretisk kunnskap, sier hun.Arkivfoto: Kjersti Kvile
TEORI OG PRAKSIS: Janita Arhaug, leder i Sett Sjøbein, sier at gode søkertall og karakterer er kjempebra, men at vi må sørge for at de som ikke er like teoretisk sterke også har en mulighet til å komme inn i næringa. – Det er mye praktisk forståelse som skal til for å drive sjømatnæringa fremover, i kombinasjon med teoretisk kunnskap, sier hun.Arkivfoto: Kjersti Kvile
Publisert 27. July 2018, kl. 17.30Oppdatert 27. July 2018, kl. 17.30