Målet er å tiltrekke seg flere investorer til en sterkt voksende sjømatsektor. Det går fram en av en pressemelding fra selskapet onsdag.

Inspirere investorer

– Vi ønsker å tilby investorer muligheten til å være med å bygge Norges nye ledende teknologisektor. Norge har allerede en ledende sjømatposisjon og vi har alle forutsetninger for å bygge opp en sterk teknologibransje. Hatch bistår investorer globalt med å bygge opp investeringsstrategi og portefølje på akvakultur. Vi håper at vår erfaring kan være med å inspirere flere norske investorer til å satse på sjømatsektorene, sier leder av Hatch Innovation services, Tanja Hoel, i meldingen.

Sjømatrekord

Partner Mons Alfred Paulsen fra Advokatfirmaet Thommessen viser til at de opplever en enorm interesse fra investorer til sjømat og havbrukssektoren.

- Merkur Markets setter sjømatrekord på Oslo Børs og vi ser en spennende utvikling av nye teknologiselskaper som nå etablerer seg her i Norge. Vi håper at dette samarbeidet kan bidra til å tiltrekke mer privat kapital inn i en bransje hvor Norge har global komparative fortrinn på, uttaler han.

– Hatch har etablert seg som en venture selskap i havbruk og vi ønsker oss flere investorer fra Norge til sektoren. Vi har over tusen selskaper i vår database og ukentlig får vi henvendelser fra nye interessante teknologiselskaper å legge til, opplyser co-founder og managing partner Carsten Krome i meldingen.

Han håper selskapet skal kunne bidra med sin ventureerfaring og få flere investorer til å utforske investeringsmuligheter i et sterkt voksende akvakultur marked.

Av meldingen går det fram at Thommessen og Hatch Blue skal arrangere en rekke investormøter i de store norske byene. Første ut er Bergen før jul, så vil en fortsette med å sette opp nettverksmøter i Stavanger, Oslo, Trondheim og Tromsø.