Tom-Christer Nilsen tapte nemlig kampvoteringen om 5.-plassen på nominasjonsmøtet for Hordaland valgdistrikt lørdag. Den gikk til motkandidat Charlotte Spurkeland fra Bergen, og dermed røk Nilsen ut av listen

– For min del vil det være viktig å få samme tillit om forrige gang, det vil si femteplass. Derfor legger jeg hodet på blokken. Får jeg ikke den tilliten, da får det være slutt for meg på denne listen. Noen vil si at jeg bor feil sted eller har feil kjønn, men det får være, sa askøyværingen Nilsen ifølge bt.no.

Det er for øvrig statsminister Erna Solberg som topper listen fra Hordaland valgdistrikt, med Ove Trellevik Øygarden og Peter Christian Frølich på de to neste plassene.

– Jeg er takknemlig og stolt over å få lov til å representere Høyres liste i Hordaland valgkrets for fire nye år. Jeg har fortsatt mye å gi, sier Solberg i en pressemelding i etterkant av nominasjonsmøtet.

– Jeg jobber for at landet fortsatt skal ha en borgerlig regjering etter valget neste høst, og har tro på at vi fire partier kan vinne flertall, legger hun til.