Sjømatpulsen-webinar: Skyldfri mat blir viktigere og viktigere for kundene

– Alle dere som produserer og markedsfører sjømat, må bli enda flinkere til å formidle at dette er mat som er bra for helse, miljøet og lokalsamfunnet og at det er ærlig og anstendig mat.

Spørretime under Sjømatpulsen torsdag. Webinaret ble ledet av ansvarlig redaktør Øystein Hage (øverst til venstre). Paneldeltakere var forbruksforsker Annechen Bahr Bugge (øverst til høyre), leder i Norges sjømatråd, Renate Larsen, og toppleder i Insula Sigvald Rist.
Spørretime under Sjømatpulsen torsdag. Webinaret ble ledet av ansvarlig redaktør Øystein Hage (øverst til venstre). Paneldeltakere var forbruksforsker Annechen Bahr Bugge (øverst til høyre), leder i Norges sjømatråd, Renate Larsen, og toppleder i Insula Sigvald Rist.Foto: Skjermdump
Publisert 10. September 2020, kl. 12.07Oppdatert 10. September 2020, kl. 12.45