Med det et slikt deltakertall, blir årets konferanse den største noensinne, ifølge Norges Sjømatråd, organisasjonen Fiskebåt og Nordea, som er arrangørene.

I tillegg er det flere hundre som kommer til å følge den digitale sendingen.

- Dette er niende året at vi arrangerer Ombordfrystkonferansen, men det er første gang at vi må operere med ventelister. Det viser at det er stor interesse for fryst råstoff og at konferansen har etablert seg som den viktigste møteplassen for den havgående flåten, sier kommunikasjonsdirektør Martin Skaug i Norges sjømatråd, i en pressemelding.

Program ombordfrystkonferansen 2024
  • 10.00-10.05: Introduksjon og praktisk info v/ konferansier Odd Kristian Dahle, Fiskebåt
  • 10.05-10.10: Velkommen v/Louise Haahjem, Head of Seafood, Nordea
  • 10.10-10.20: Rammebetingelser for havfiskeflåten, Kristina Hansen, statssekretær, Nærings- og Fiskeridepartementet
  • 10.20-10.45: Hva betyr forsøpling i havet, Nina Jensen, CEO, REV Ocean
  • 10.50-11.00: Næringens rammebetingelser, Audun Maråk, administrerende direktør i Fiskebåt
  • 11.05-11.15: Nye M/S «Leinebris» - framtidens linefartøy, Paul Harald Leinebø og Lisa Leinebø Pinheiro, Leinebris
  • 11.20-11.30: Vår nye fryseterminal i Ålesund, Jan Arve Hoseth, daglig leder, Tyrholm og Farstad AS
  • 11.30-12.30: Lunsj
  • 12.30-12.40: Fremtidens torsketråler mot 2030 og 2050, Inge Bertil Straume og Vegard Hjelvik, Sales Manager Fishery and Aquaculture, Skipsteknisk
  • 12.45-12.55: Kortsiktige muligheter for økt verdiskapning, Viggo Breivik, VP Global Sales Onboard/Onshore, Optimar
  • 13.00-13.10: How important is sustainability in the marketing of seafood?, Bjørn-Erik Stabell, Head of strategy and sustainability, Norwegian Seafood Council
  • 13.10-13.15: Mitt liv som fisker og styrmann, Elise Kristin Kuntze, Lerøy Havfisk
  • 13.15-13.30: Sosiale forhold for unge fiskere på havet, Tale Maria K. Engvik, Helsesista
  • 13.30-14.00: Debatt/samtale om sosial bærekraft: Christian Halstensen, Tale Maria K. Engvik, Elisabeth Strand og Louise Haahjem
  • 14.00-14.30: Pause
  • 14.30-14.45: The UK market and development for frozen at sea products, Marcus Coleman, CEO, Seafish
  • 14.45-14.55: Developing the UK market for Norwegian Frozen at Sea, Victoria Braathen, Director, United Kingdom, Norwegian Seafood Council
  • 15.00-15.10: Cod towards 2025, Finn-Arne Egeness, Chief Analyst Seafood, Nordea
  • 15.10-15.20: Rekefiske med «Karine H.», Christian Halstensen, administrerende direktør, Halstensen-konsernet
  • 15.20-15.30: Hvor mye reker kan markedet absorbere, Christian Bue Nordahl, CEO Stella Polaris Norway AS og Ingvild Mikkelsen, teamleder marked og salg, Stella Polaris