Den 23. april blir Fiskeribladet 100 år. I anledning jubileet ønsker vi å vise fram våre lesere og folk langs kysten. I dag får vi høre fra Kristoffer Lisborg.

– Jeg kommer fra Sverige. Det vil si jeg vokste på Hønø som er en av de største øyene i Göteborgs skjærgård. Min far var fiskeriskipper og med han har jeg vokst opp med fiske som en del av min hverdag. Jeg er utdannet både som maskinist og fisker og har jobbet både på trålere og snurrevadbåter.

Akkurat nå er jeg arbeidsledig, men jeg driver og søker jobber for å komme meg ut på havet som fisker igjen. Hvis det er noen som trenger ekstra mannskap, stiller jeg på kort varsel. Det er det jeg elsker å holde på med. Fiskeriyrket har en spenning i seg som jeg trekkes veldig imot. Det finnes rett og slett ingen annen jobb som er bedre, enn å være på sjøen.

Fiskeribladet blir 100
  • Den 23. april 2023 er det 100 år siden Fiskeribladet kom ut første gang – den gang med navnet Fiskeren. Et navn vi beholdt i noen år, før vi gikk over til å hete Fiskaren.
  • I anledning 100 års jubileet ønsker vi å vise fram våre lesere og folk langs kysten. Derfor inviterer vi til å skrive en liten historie om hvem du er og hvilken tilknytning du har til sjømatnæringen. Bidrag kan sendes til redaksjonen@fiskeribladet.no.
  • Dersom du har lyst til å bidra, men ikke ønsker å skrive selv. Ta kontakt med Kjersti Sandvik på 93256326 eller Lena Knutli på 93452325