I sommer har ulike personer fra fiskerinæringen såkalt takeover på Fiskeribladet sin Instagram. Der deler glimt fra hverdagen sin til Fiskeribladets følgere. Du får anledning til å følge Fiskeribladets stories og stille de direkte spørsmål. Les om forrige ukes takeovers her.

Følger du oss ikke på Instagram? Trykk HER.

Simon Taranger

Austevollingen Simon Taranger er fisker i Haraldson AS og har 1.200 følgere på Instagram i skrivende stund. Han deler raust av fiskerlivet på instagrammen sin.

For tiden er han fisker på tråleren «Tobis» som hovedsakelig fisker etter hvitfisk i Nordsjøen. Han er på Østlandet når han skal ha takeover på Fiskeribladet.

Simon Taranger er fisker fra Austevoll. Her er han med sin bror på fiske. Foto: Privat

Råfisklaget

Norges Råfisklag skal vise en vanlig dag på jobben via Fiskeribladet sin Instagram. Foto: Norges Råfisklag

Norges Råfisklag har fiskeri-Instagram med nesten 8.000 følgere. I en epost til Fiskeribladet skriver de:

– Norges Råfisklag er med i starten på fiskens reise til matfatet, og passer blant annet på at det ikke høstes mer av havet enn det naturen tåler. Vi tar dere med på «innsiden» og viser hvordan vi tar hånd om viktige nasjonale oppgaver innen omsetning av sjømat, kvalitetsarbeid og ressurskontroll av våre fiskebestander. Noe av det aller viktigste vi gjør er å passe på at fiskerne får betalt, omsetningen går som den skal og at alle har et sted å levere.