I de kommende ukene skal ulike personer fra fiskerinæringen ha såkalt takeover på Fiskeribladet sin Instagram. Der skal de dele glimt fra hverdagen sin til Fiskeribladets følgere. Du får anledning til å følge Fiskeribladets stories og stille de unge fiskerne direkte spørsmål. Les om forrige ukes takeovers her.

Følger du oss ikke på Instagram? Trykk HER.

Her kan du se hvem som hadde takeover på Fiskeribladets Instagram-konto i forrige uke.

Maria Sævik

Først ut denne uken er 17-åringen Maria Sævik fra Fosnavåg. Hun er sommervikar på tråleren «Ishavet», og går i første klasse på linja for Naturbruk. Senere skal hun fortsette med Fiske og fangst før hun fullfører med to års sammenhengende praktisk arbeid på fiskebåter.

Maria Sævik skal ha takeover på Fiskeribladets Instagram-konto. 17-åringen er for tiden sommervikar på tråleren «Ishavet». Foto: Privat

Benjamin Bakke

Benjamin Bakke er fisker på reketråleren «Udvaar III». Han er fra Søgne og har over 2 millioner følgere på Tiktok. Der deler han raust av fiskerlivet, noe han også gjør på Instagram.

På Instagram har han over 63.000 følgere. Endelig skal Bakke dele på Fiskeribladets Instagram.

Benjamin Bakke på «Udvaar III» er en populær fyr på videodelingsplattformen TikTok. Foto: Privat

Björn Wilhelm Kjellby

Björn er fra Mandal, og eier tråleren «Astrid» der han også er skipper. Han har «passion for fishing» og over 3.000 følgere på Instagram. Instagramen hans er fullspekket med nydelige bilder fra havet, og vi gleder oss til å få noen glimt av hverdagen hans.

Björn Kjellby har over 3.000 følgere på instagram. Foto: Privat

Følg med

Vi gleder oss til å zoome inn på fiskerinæringen!

Har du tips til noen som bør ha takeover, eller kanskje ønsker du å ha takeover selv? Ta kontakt med meg, Amalie Hefre Lie, vikar i Fiskeribladet denne sommeren.