I en pressemelding opplyser kommunikasjonsselskapet Doxacom at de har ansatt Kristel Pedersen som rådgiver og ansvarlig for selskapets satsing i Nord-Norge inn mot havbaserte næringer.

Pedersen kommer fra stillingen som konserndirektør HR og kommunikasjon i sjømat-konsernet Insula på Leknes. Hun skal nå ha base i Doxacoms nye kontor på Ballstad i Lofoten, hvor hun er vokst opp.

– Løfte havnæringene

– Vi er veldig glade for at Kristel har valgt å ta med seg sitt brennende engasjement for havet, sjømatnæringen og den nordligste landsdelen inn i Doxacom. Med henne på laget er vi enda bedre rustet til å bistå og løfte havnæringene, sier Vibeke Hanssen, daglig leder i Doxacom, i pressemeldingen.

Doxacom har bygget seg opp innen strategisk kommunikasjon og forretningsutvikling for havbaserte næringer, spesielt på Nord-Vestlandet. Nå skal Pedersen lede selskapets satsing i nord.

Foruten ti års erfaring fra Insula, har Pedersen erfaring fra verdensutstillingen World Expo Shanghai i 2010, og fra Accenture. Hun har utdanning innen fiskerifag og økonomi fra Nord Universitet.