Kjartan Mæstad er ny kommunikasjonssjef for Cargills virksomhet i Norge og Skottland, skriver selskapet i en pressemelding.

Mæstad kommer fra stilling som senior kommunikasjonsrådgiver på Havforskningsinstituttet hvor han jobbet i 14 år. Han har tidligere jobbet som journalist i lokale, regionale og nasjonale aviser - og også i Fiskeribladet.

– Jeg er veldig glad for å ha Kjartan med på laget som kommunikasjonssjef hos oss. Han har lang erfaring med hva han jobber med, og har god kjennskap til næringen. Med han får vi en dyktig og dedikert person til å jobbe med vår kommunikasjon, uttaler administrerende direktør Fredrik Witte i Cargill i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Virksomhet i 70 land

Mæstad startet i den nye stillingen i Cargill 14. mars og er basert ved selskapets hovedkontor i Bergen.

– Førsteinntrykket er at Cargill er en spennende arbeidsplass med mange dyktige medarbeidere som jobber hardt med å skaffe fôr til en stor del av havbruksnæringen i landene rundt Nordsjøen. I tillegg er det veldig interessant å kunne samarbeide med og høste erfaringer Cargill-konsernets store internasjonale kommunikasjonsavdeling som støtter opp virksomhet i over 70 land, uttaler Mæstad i pressemeldingen.

Cargill tilbyr mat, landbruk, finansielle og industrielle produkter og tjenester globalt. Selskapet har 155 000 ansatte i 70 land. Cargill leverer fôr til akvakultur- og landbruksnæringen.