I en felles pressemelding torsdag opplyses det om at de to selskapene er kommet frem til en omforent og felles forståelse for videre samarbeid etter at Mustad Autoline AS har kjøpt Vetrhus Holding AS (nå Mustad Sealine AS) og dermed 50 prosent av aksjene i AS Fiskevegn.  

Selskapene vil bli knyttet nærmere sammen gjennom et kunde/leverandørforhold, men vil fortsatt operere som to uavhengige selskaper, vises det til i meldingen. Familien Solheim vil fortsatt eie 50 prosent av AS Fiskevegn, gjennom sitt selskap Helge Solheim Holding AS. 

– Vi ser mange synergier mellom de to selskapene, selv om man fortsatt vil konkurrere på enkelte områder, slik som mekaniseringsutstyr til lineflåten. Mustad Autoline har ingen egen produksjon av line og Fiskevegn ser et stort potensial her, noe som ytterligere vil styrke den positive utviklingen selskapet nå er inne i, sier styreleder Helge Solheim.

– Vi har alltid hatt stor respekt for Fiskevegn som selskap og kvaliteten på produktene de leverer. Vi tror det ligger store muligheter i å satse videre på produksjon og produktutvikling på Flatraket og gleder oss til å få Fiskevegn-lina inn i vårt sortiment, sier styreleder og eier i Mustad Autoline, Hans H. Mustad.