Berlevågjenta AS

I Berlevåg er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive hav- og kystfiske med egen båt. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder er Terje Andersen som også er styremedlem. Styrets leder ar Christian Harder Mikalsen Andersen.

Green Feed AS

I Stavanger er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive utvikling og kommersielt salg av tilsetningsstoff til fiskefôr i oppdrettsnæringen. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Ronny Johnsen er daglig leder og styremedlem. Styrets leder er Thomas Norheim og styremedlem er Jan Henrik Andresen.

7SIS AS

I Sandnessjøen er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive import og engroshandel av utstyr til oppdrettsnæringen. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styrets leder er Ronny Sandstrak. Styremedlemmer er Tommy Hesjevik og Hans Einar Jakobsen. Andreas Fossum er varamedlem til styret.

Lista Aqua AS

I Vanse i Farsund er det stiftet et nytt aksjeselskap som skal drive landbasert oppdrett, mottak av levende og slaktet sjømat, videreforedling, forskning og utvikling, samt kjøp og salg av sjørelaterte produkter og varer. Aksjekapitalen er på 32.000 kroner. Styrets leder er Arne Marthinsen. Styremedlemmer er Helge Dagfinn Mikalsen, Edvard August Fjeldskår og Per Gunnar Andersen.